Numerologie. Compatibilitatea in cuplu 5+, 6+…

cifra 5.Cifra 5 este cifra omului liber. Este cel care in aceasta viata ar trebuii sa atinga perfectiunea pe pamant. Acesta nu se poate supune unor cutume si reguli sociale, decat daca are ceva de castigat din asta. Este o persoana vesela si sexuala.

Iata compatibilitatile:

5 cu 5: Compatibilitate reusita in plan erotic, in plan profesional si social. Daca cei doi nu au un scop comun si nu fac echipa in a-si atinge scopul ce trebuie insotit cu un sens, se vor destrama ca si cuplu si fiecare o va lua pe drumul lui.

5 cu 6: Compatibilitate buna. Ideal el 5 si ea 6. Acest cuplu va dobandi tot ceea ce isi doreste cu conditia ca ambii sa-si inteleaga dominantele si sa construiasca respectul si loialitatea.

5 cu 7: Compatibilitate buna. Persoana nascuta pe 7 poate avea tendinte de dominare subtila si acest lucru il poate determina pe 5 sa se revolte. Daca acest lucru nu se simte cei doi pot acea o relatie frumoasa, constructiva.

5 cu 8: Compatibilitate buna. Cei doi pot merge spre succes si pot dobandi tot ceea ce vor in viata. Sunt persoane sociale, nu trebuie sa stea prea mult in casa izolati.

5 cu 9: Compatibilitate buna, atat timp cat 9 nu vrea sa detina superioritatea si vrea sa abordeze un plan ascendent in relatie. Daca nu reuseste acest lucru, 5 va alege libertatea.

cifra 6. Cifra 6 apartine persoanelor care trebuie sa formeze o familie aproape perfecta in viata asta. Ei pot fi dependenti de acest lucru. Trebuie sa gaseasca echilibrul si armonia in relatie, vor acest lucru si cateodata pot deveni posesivi.

Iata compatibilitatile:

6 cu 6: Compatibilitate foarte buna. Cei doi vor avea o relatie foarte buna, vor avea bani, sex si comunicare. Daca aceste lucruri nu exista in acel cuplu cei 2 vor putea avea o relatie destul de grea cu certuri si conflicte agresive.

6 cu 7: Compatibilitate buna numai in cazul in care 6 va respecta dorinta de insingurare si de studiu a lui 7. Acesta din urma poate da impresia de absenta din cuplu, 6 va trebui sa inteleaga si sa nu il cicaleasca, daca o va face 7 va pleca.

6 cu 8: Compatibilitate buna: Cei doi pot atinge desavarsire materiala, persoane sociale care vor sa iasa in public pentru a arata ca un cuplu perfect. Atentie! Trebuie sa cultivati si relatia de doi, numai cu voi.

6 cu 9: Compatibilitate buna. Ideal ea 6 si el 9. Astfel, daca 6 gasete echilibrul si 9 asculta de parea acestuia , cei doi pot avea o viata fericita.

Cititi mai jos si pentru celelalte cifre in functie de cifra de vibratie interioara

Numerologie. Compatibilitatea in cuplu 1

Numerologie. Compatibilitatea in cuplu 2

Numerologie. Compatibilitatea in cuplu 3

Numerologie. Compatibilitatea in cuplu 4

Numerologie. Compatibilitatea in cuplu 7

Numerologie. Compatibilitatea in cuplu 8

Numerologie. Compatibilitatea in cuplu 9

Abonati-va ACUM la Newsletterul GRATUIT de Numerologie completand Formularul de mai jos!

Reclame

Despre romeopopescu

numerology, trainer.
Acest articol a fost publicat în Drumul, Destinatia, Scopul, Sensul și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Numerologie. Compatibilitatea in cuplu 5+, 6+…

  1. Pingback: Numerologie. Compatibilitatea in cuplu 1+… | Romeo Popescu

  2. Pingback: Numerologie. Compatibilitatea in cuplu 2 +… | Romeo Popescu

  3. Pingback: Numerologie. Compatibilitatea in cuplu 3 +… | Romeo Popescu

  4. Pingback: Numerologie. Compatibilitatea in cuplu 4+… | Romeo Popescu

  5. Pingback: Numerologie. Compatibilitatea in cuplu 7+, 8+, 9+… | Romeo Popescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s