Nevoia de intimitate.

sex_cuplu_ulei

Fiecare om isi doreste uneori sa fie cu el insusi. Acest lucru se manifesta in plan interior, cat si in plan exterior. Relatia pe care o avem cu noi insine, este definitorie pentru viata noastra de zi cu zi, in toate directiile noastre de actiune. Nu trebuie sa uitam ca asa cum suntem in sufletul nostru, asa vom genera evenimentele din exterior. Puterea inimii este extrem de mare si aceasta creeaza evenimente. Sentimentele pe care le simtim, sunt incarcate su energie creatoare. Daca sentimentele sunt negative, ele vor creea efecte negative, daca sentimentele sunt pozitive, ele vor creea efecte pozitive.

Astfel, nevoia de intimitate este un lucru creator si generator de efecte.

Sufletul se priveste numai in intimitate. Iubirea in cuplu se simte numai in intimitatea cuplului, acolo este focul care incalzeste creatia, armonia si intelegerea partenerilor.

Voi scrie mai jos cateva idei despre nevoia de intimitate in cadrul unui cuplu. Aceasta din paradigma exterioara.

1. Este nevoia fiecarui om de a fi cu el insusi, de a avea locul sau si NUMAI al sau.

2. Acest lucru se manifesta si in cuplu astfel: barbatul are nevoia sa de intimitate, femeia la fel si cuplul are nevoie de intimitate. Sunt trei directii.

3. Barbatul doreste intimitatea pentru a-si analiza evenimentele de peste zi, pentru a se reface dupa o zi de ,,lupta’’ in socium, pentru a studia, a invata, a se adapta la lucruri noi. Sa stiti ca si televizorul este o forma de a invata pentru unii!!!

4. Femeia doreste intimitate pentru a se infrumuseta, pentru a se pregati sa-si exercite calitatile afective, materne, culinare.

5. Barbatul are nevoie mai mare de intimitate decat femeia, dar, ca un paradox el vorbeste cel mai putin despre asta!

6. In intimitatea sa barbatul nu vorbeste si nu vrea sa vorbeasca, lucru care nu este valabil la femeie. Ea si in intimitate vorbeste.

7. Este necesar ca in spatiul unde locuieste cuplul, sa existe un loc NUMAI al barbatului si un loc NUMAI al femeii si aceste locuri sa fie respectate cu sfintenie de cei doi.

8. Daca in acel spatiu barbatul nu are locul sau, acesta il va cauta afara, in socium. Daca femeia nu are locul sau, ea il va constui in alta parte, de obicei cu alt partener.

9. In cele mai multe cazuri in casa, locul barbatului este la un birou sau la televizor, iar al femeii este in bucatarie si la baie.

Atentie! Monotonia este cel mai mare dusman al cuplului. Nu transformati aceasta nevoie de intimitate intr-un mod de viata. In intimitate se refac fortele, se pregateste persoana pentru a-si aduce aportul in constructia cuplului, familiei.

Impreuna se construieste iubirea, nu separat!

Reclame

Despre romeopopescu

numerology, trainer.
Acest articol a fost publicat în Drumul, Destinatia, Scopul, Sensul. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s