Numarul destinului

destiny_life_cover_cropped_op_800x462

In numerologie, cifra destinului ne vorbeste despre relatia noastra cu viata pe care o traim si despre drumul pe care ar fi bine sa-l parcurgem pentru a fi fericiti si impliniti.

Destinul reprezinta destinatia la care trebuie sa ajungem pe parcursul vietii sau in timpul vietii, dar spre aceasta destinatie trebuie sa mergem pe o cale. Destinatia si calea sunt reprezentate in numerologie prin 3 cifre care se calculeaza. Se stie foarte clar ca, daca cunosti unde trebuie sa ajungi, vei gasi si drumul. Numerologia este stiinta care poate identifica cu precizie destinatia si drumul fiecarei persoane interesate. Putem spune cu siguranta ca toate persoanele, mai devreme sau mai tarziu, vor ajunge la acea destinatie, la acel punct care il face pe om fericit si implinit, diferenta o va face calea parcursa. Unii aleg sa se informeze, sa studieze, sa cunoasca si astfel vor parcurge o cale mai usoara, altii aleg sa ignore semnalele vietii si se indarjesc sa faca asa cum ,,stiu”, astfel se pierd in tumultumul vietii si calea lor este mai anevoioasa si mai plina de peripetii. Este bine ca orice lucru sa-l facem constient cu asumare deplina.

Modul de calcul al cifrei destinului este:   ex: 3.3.1990 ; 3+3+1+9+9+0 = 25, 2 si 5 reprezinta calea sau drumul destinului;  2+5=7; 7 este cifra destinului.

Iata cateva caracteristici ale cifrelor de destin:

1. CONDUCATORUL. Trebuie sa invete sa se bazeze doar pe sine, sa conduca sau sa demareze proiecte. Este o fire polulara, dominanta, poate fi un bun conducator si are iesiri de despotism. Isi pierde repede rabdarea, se plictiseste adesea si este mai mereu nemultumit.

2. COOPERANTUL. Trebuie sa ivete comunicarea sub toate formele ei, sa lucreze in grup, in parteneriat. Este prietenos, diplomat, retras, se indoieste de anumite lucruri sau evenimente destul de des, ia decizii mai greu, poate fi timid, sensibil si viseaza cu ochii deschisi.

3. ANIMATORUL. Trebuie sa invete sa aduca fericirea pentru el si pentru cei din jur, sa-si foloseasca imaginatia si creativitatea. Este extrovertit, sociabil, norocos, ii plac distractiile, se plictiseste repede si poate deveni nervos, cheltuitor. In anumite situatii poate deveni genial in a gasi solutii rapide la diferite probleme. Lenes creativ.

4. CONSTRUCTORUL. Trebuie sa-si construiasca o viata pe temelii solide. Este autodisciplinat, practic, realist, traditionalist, muncitor, loial, monoton, nu stie cand sa se opreasca din munca, ii este teama de nou, poate deveni rigid si dogmatic. Poate ramane cu diferite idei limitative.

5. COMUNICATORUL. Trebuie sa caute si sa dobandeasca libertatea in viata. Poate provoca schimbarea in viata sa si a celorlalti. Este iubitor, comunicativ, libertin, gandeste rapid, foarte schimbator, indulgent cu el insusi, nerabdator, vicios, pozitiv. Vivacitatea sa si modul de a rezolva problemele trebuie sa inspire si alte persoane.

6. DASCALUL. Trebuie sa invete simtul masurii lucrurilor. Este un bun profesor, exigent, pragmatic, armonios, creativ, cinstit, echilibrat, familist, responsabil (cateodata prea responsabil). Aceste persoane pot fi exemplu pentru ceilalti in a fi loiali familiei si a aduce prosperitatea in viata lor.

7. INDIVIDUALISTUL. Trebuie sa invete din propria experienta, sa se foloseasca de conostintele dobandite si de intelepciune. Este intuitiv, perfectionist, analitic, misterios, spiritual, are o gandire profunda. Poate parea rece si arogant (cam asta este prima parere despre el), nu ii place munca fizica.

8. AMBITIOSUL. Trebuie sa invete sa-si fixeze obiective precise si sa devina independent. Este organizat, marinimos, puternic, independent, de nadejde, materialist. Poate deveni lacom si nemilos, iar in timpul vietii exprimarea afectiunii sa fie uitata. Are momente cand renunta usor la lupta.

9. FILANTROPUL. Trebuie sa invete sa-si arate compasiunea, sa-si dezvolte idealismul si creativitatea. Este milos, romantic, altruist, transformator, exemplu pentru altii. Poate deveni arogant, nerabdator, isi controleaza greu pornirile. In viata trebuie sa se transforme pe sine permanent, altfel va cadea in deznadejde.

Abonati-va ACUM la Newsletterul GRATUIT INFO Numerologie completand Formularul de mai jos!

Reclame

Despre romeopopescu

numerology, trainer.
Acest articol a fost publicat în Drumul, Destinatia, Scopul, Sensul și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s