Masculin si feminin

femei_barbati_09964400

Ce este o femeie feminina? Ce este un barbat masculin? Sunt intrebari pe care deseori le aud in conversatiile mele cu oamenii. Numerologia reuseste sa raspunda foarte in amanunt la aceste ,,dileme” ale oamenilor.

Exista, numerologic vorbind, cifre masculine si cifre feminine. Indentificarea acestora se face prin simpla impartire la 2 a unei cifre. Daca rezultatul este cu virgula sau cu rest, acea cifra este masculina, daca rezultatul este o cifra fara rest, acel numar este unul feminin. Exemplu: 3 : 2 = 1,5 , 3 cifra masculina, 4: 2 = 2,  4 cifra feminina.

Aceste cifre de la 1 la 9 identifica caracterul feminin si cel masculin al unei persoane. Prin aceste date putem vedea ce fel de calitati ar trebui sa aiba o femeie feminina si un barbat masculin.

Barbatul masculin este cel care are sau dobandestie calitatile cifrelor 1, 3, 5, 7, 9. Mai in amanunt, acel barbat care are un anumit scop precis in viata, o directie, un caracter solid, demnitate, este o persoana agera si hotarata, verticala. Acest personaj este sociabil, creativ, ambitios, are o stabilitate emotionala si psihica bine armonizate, el isi constientizeaza libertatea, stie ca poate face bine, dar si rau, raspunde de actiunile sale, are o viata sexuala foarte implinita, fiind constient de faptul ca poate cuceri orice femeie isi doreste, dar fara sa abuzeze de acest lucru. Intelepciunea si ratiunea sunt calitati ce sunt dezvoltate de acest personaj pe tot parcursul vietii, el fiind constient ca apeland la ele poate atinge orice scop si prin aceasta poate da sens vietii sale. Transformarea continua, inteligenta si adaptabilitatea merg mana in mana cu ideea de masculinitate, creionand aproape de desavarsire chipul barbatului intr-o idee de continuu prezent.

Femeia feminina este cea care are sau dobandeste calitatile cifrelor 2, 4, 6, 8. Femeia trebuie sa stie sa-si gestioneze si sa-si exprime sentimentele, sa comunice folosind toate componentele comunicarii ( limbajul nonverbal, tonalitatea vocii, ascultarea, impartasirea emotionala a cuvintelor), sa daruiasca afectiune. Femeia , fiica Mamei Gea, daruieste viata si infaptuieste miracolul nasterii, prin asta responsabilitatea transformarii casei in camin ii revine ei. Ea este cea care potrivit naturii, a anotimpurilor poate sadi, inflori, conserva, incuraja membrii caminului sau, intr-o ciclicitate nesfarsita. Ea este pastratoarea secretelor prin care armonia si familia vor dainui. Femeia feminina este sanatoasa afectiv si psihic, creaza stabilitatea si echilibrul in relatiile cu ceilalti, atrage masculul alfa in caminul ei, avand viziunea prosperitatii si iubirii. Acest personaj isi exercita puterea iubirii si a frumusetii in deplina constienta, atat social, cat si familial.

In fiecare individ exista energia masculina yang si energia feminia yin. Manifestarea acestor energii difera de la barbat la femeie. Astfel in fiecare barbat masculin exista si energia feminina yin si in fiecare femeie feminina exista energia masculina yang. Complexitatea si manifestarea barbatului masculin si a femeii feminine depind de simbioza acestor energii, de gestionarea lor si de insusirea in decursul vietii a valorilor umane masculine si feminine de catre fiecare individ in parte. In fiecare om se manifesta, numerologic vorbind, fiecare cifra de la 1 la 9. Educatia si evenimentele vietii au un aport major in a influenta caracterul masculin si cel femin, dar sa nu uitam schimbarea tine de noi insine, dorinta de a functiona in armonie cu firea noastra si cu natura exista in fiecare dintre noi.

A fi barbat masculin si femeie feminina este o munca. Omul functioneaza dupa principiul minimei rezistente, asa ca iesiti din confort si fiti ceea ce vreti sa fiti, daca nu, asta e!

Abonati-va acum la singurul Newsletter GRATUIT de numerologie – INFO Numerologie – completand formularul de mai jos!

Reclame

Despre romeopopescu

numerology, trainer.
Acest articol a fost publicat în Drumul, Destinatia, Scopul, Sensul și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s