2016 – anul transformarilor

2016-PNG-3.png

Intotdeauna la fiecare sfarsit de an ne dorim ca anul care va veni, sa fie unul mai bun, mai rodnic, mai incarcat de abundenta. Ne dorim sanatate, bani si iubire. Acestea sunt clasicile dorinte, dar vin si intreb: Suntem vrednici de acestea?

2016 vine si ne raspunde la aceasta intrebare. Va fi un an in care fiecare este dator sa se autocunoasca, sa fie sincer cu el insusi daca este vrednic de ceva mai bun, de ceva mai inaltator. In acest an fiecaruia i se va da dupa propriul chip, dupa propriul suflet si mai ales dupa propria-i transformare.

2016 este un an care va analiza evolutia noastra din 2008 si pana acum. Este un an 9 (2+0+1+6), an al analizei si invatamintelor pe care le interiorizam si care ne vor insoti in urmatorii 9 ani ( 2017 – 2025). Revenind, omenirea ar fi trebuit sa deprinda anumite calitati incepand din 2008 si pana azi. Iata aceste calitati care trebuiau deprinse timp de 8 ani:

2008 – un nou inceput social, bazat pe comunicare si putere a iubirii

2009 – relatiile dintre oameni sa se transforme pentru o lume mai buna bazata pe sentimente.

2010 – creativitatea sa infloreasca pentru a identifica noi directii de actiune sociala.

2011 – inceperea construirii unui nou cadru de actiune, prin care noi oamenii sa devenim mai intelepti si mai altruisti, o renastere sociala.

2012 – libertatea si increderea sa triumfe.

2013 – armonia si familia sa fie stalpi de baza ai societatii.

2014 – intelepciunea si noile baze sociale sa se solidifice.

2015 – societatea sa treaca intr-o noua forma de viziune asupra lucrurilor.

Daca aceste lucruri au fost dobandite, anul ce va veni incununeaza cu frumusete toate ce le vom trai, daca nu, vom trai intr-un an, tot ce nu am trait in cei 8 care au trecut.  Astfel, dinamica lui 2016, transformatorul, va fi una plina de evenimente care sa ne aduca mintea cea de pe urma. Cifra 9 este una de foc, element ce va dinamiza puterea noastra de a ne adapta la cele ce vor veni. As putea spune ca ne vom purifica prin foc!!! (rog cititorul sa nu ia acest termen in sensul propriu, ci in cel metaforic.)

Anul 9 (2016) este un am spiritual, cifra 9 fiind una ce ajuta la deprinderea de noi cunostinte din zona oculta, nevazuta, ne vom deprinde sa vedem si ce nu se vede, vom dori sa descoperim sensul lucrurilor, cauza si nu efectul. Vom vrea sa operam cu toate cunostintele pe care le avem pentru ca viata noastra sa fie mai buna, va trebui sa operam cu acestea pentru a face fata evenimentelor. Vom vrea sa deprindem noi invataminte pentru a intelege mai bine notiuni precum sentimentele, identitatea, familia, armonia, bunastarea. Transformarea se va face vazuta si in cadrul multor religii si culte mistice. Adevarul, care de obicei doare, se va ivi cand nu ne vom astepta. Va fi nevoie sa stam stramb si sa judecam drept, daca nu o vom face, viata ne va forta.

Paradigma mileniului 2 este una a relationarii, a sentimentelor, a colaborarii dintre semeni. Anul 2016 va ajuta omenirea sa deprinda aceste haruri, increderea, identitatea si armonia din cadrul grupurilor sociale va capata o noua forma de intelepciune, prin care ochiul uman, putin mai spiritualizat, va privi la propria-i mantuire. Umanitatea va cere o noua forma de organizare sociala, vor cade unii pentru a se ridica altii. Oamenii fatarnici si nesinceri vor fi demascati, va fi nevoie de noi lideri curati, credibili. Vor disparea firme puternice mistuite de un foc interior ce se va face vazut, dupa ce a mocnit ani de zile. Nesiguranta se va accentua, oamenii nu vor mai crede in aceleasi mecanisme. Manipularea sociala se va accentua, tocmai pentru a tine in ignoranta masele. Profetii falsi vor face greseli care le vor aduce inlaturarea din viata publica.

Faptul ca 2016 este compus din cifrele 2, 0, 1 si 6 indica faptul ca sentimentele ( oricare ar fi ele) vor dicta modul prin care identitatea, actiunea si individualismul vor trebui sa-si gaseasca echilibrul. Egoismul va fi taxat foarte repede, fiind inlaturat, zona financiara va avea diferite forme de instabilitate. Se vor aprecia unele monede, iar altele isi vor pierde valoarea. Se va crea impresia generala ca banii nu mai sunt in siguranta. Investitiile care se fac pentru a da lovitura (financiar vorbind) se vor arata neinspirate.

Intoarcerea catre sine va fi cea mai inspirata decizie pe care fiecare om ar trebui sa o ia. Acest lucru este necesar pentru a sapa in propria constiinta, iar cu cele redescoperite sa actionam pentru  o viata mai buna, mai armonioasa si mai prospera. Cei ce se vor impaca cu propriul sine, vor avea un an 2016 plin de bucurie, fericire si prosperitate.

As spune: Fi cu tine insuti pentru cel ce esti! 999

Abonati-va la Newsletterul INFO Numerologie – singurul newsletter dedicat acestei stiinte!

Reclame

Despre romeopopescu

numerology, trainer.
Acest articol a fost publicat în Numerologie și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s