2016 – cifre de destin, previziuni

Numere-pentru-marcat-animale-cluj-gilau.jpg

2016 an al transformarilor pe toate planurile. An in care examenele vieții trebuie date si trecute cu succes. An dupa care, noi, nu vom mai fi ce am fost. Schimbarile din viata isi vor face simtita interventia, aducand noi valente pentru a putea sa ne adaptam tuturor provocarilor acestui an.

Voi scrie in acest articol cateva previziuni pentru cele 9 cifre de destin, modul prin care acestea vor vibra sub influenta anului 2016 (an universal 9). Algoritmul prin care se calculeaza cifra destinului l-am aratat in diferite articole precedente. Trebuie sa precizam ca acest an universal 9 (2016) este unul impar, astfel cifrele de destin impare se vor simti mai confortabil sub influenta acestuia.

Cifra destinului 1: 2016 vine sa pondereze dinamica lui 1, aducandu-l intr-o noua forma, stare si cunoastere. Acestia vor invata ca energia dictatoriala si dorinta de a fi primii cu orice pret se pot transforma in calitati de lider cu valente de daruire a cunoasterii, nu cu forta, ci prin propriul exemplu. Vor invata sa se pondereze si vor fi inclinati spre a-si imbunatati cunostintele. Financiar vor putea prospera respectand conditia de a nu isi impune punctul de vedere. Calm, usor si concret. Profesional isi pot pierde functiile, daca nu vor sa invete ceva nou care sa le foloseasca in cariera. Mergeti la cursuri, seminarii si conferinte. Va vor ajuta. In amor va fi o perioada stabila propice pentru dezvoltarea cuplului sau pentru cei singuri perioada buna pentru a gasi o persoana inteligenta si pregatita.

Cifra destinului 2: Anul 9 pentru acestia va fi unul destul de dificil, deoarece ii va forta sa-si schimbe comportamentul, ii va forta sa ia initiativa si sa nu mai caute tot felul de cai sau lideri de urmat. Cei care barfesc, vasalii sau intrigantii se vor trezi ca nu mai au succes, vor fi demascati si marginalizati. Este un an care, pe sentimentalul 2, il va afecta destul de mult, toate starile sfletesi se vor accentua si se vor transforma. Financiar este bine sa stea linistiti sa-si gestioneze bine banii. Cumpatarea este cuvantul cheie. Profesional, loialitatea este calitatea forte pe care ar trebui sa o foloseasca, verticalitatea si implicarea sunt atu-uri forte pentru acestia. In amor, toate sentimentele ascunse vor iesi la suprafata si vor fi vazuti de partener sau de potentialii parteneri asa cum sunt si cum simt. Atentie la frustrari!!!

Cifra destinului 3: Se vor simti ca pestele in apa. An foarte favorabil pentru acestia. Pe langa faptul ca sunt norocosii cifrelor de destin, mai au si un an ruda, 9, care vine si ii ajuta sa creasca, sa-si dezvolte cunostintele, sa aplice toata stiinta pe care o au, pentru propria-i transformare si pentru ai ajuta pe ceilalti sa se dezvolte. Este un an foarte favorabil pentru studiu, creativitate si sociabilitate. Financiar, 2016 este foarte favorabil si plin de oportunitati, banii se vor inmulti. Conditia pe care trebuie sa o respecte este aceea de a nu incerca sa insele sau sa profite de nestiinta sau credulitatea celorlalti. Profesional vor reusi cei ce isi dezvolta cunostintele sau invata lucruri noi. Inovatia si creativatea, trebuie sa fie aliati de nadejde pentru destinul 3, astfel ei vor avea un plus de popularitate si recunoastere. Cu dragostea numai de bine, au multe oportunitati si isi vor exersa calitatile de cuceritori. Atentie! Ce este mult nu este intotdeauna si bun. Relatiile in amor vor veni pentru a invata ceva, pentru a se transforma modul lui 3 de a vedea iubirea.

Cifra destinului 4: Acestia sunt obligati sa iasa din cadrul lor de confort. Modul prin care vad viata se va transforma sau mai bine zis, vor fi obligati sa-l transforme. Nu mai merge ca pana acum, vor simti ca se invart in cerc, nelinistea si anxietatea pot pune stapanire pe destinul 4. Toate acestea, nu fac altceva decat sa-i oblige sa vada viata si din alta perspectiva, sa isi dezvolte calitatile, sa inceapa constructia cu valoare a vietii lor. Sunt obligati sa faca o schimbare, altfel, anul va fi unul foarte greu. Au sansa sa isi reconstruiasca modul de a trai, sa se re-creeze pe sine. Financiar, pot da lovitura daca vor vedea dincolo de propriile cutume sau pot avea bani, daca mucesc din greu. Un an in care se recomanda cumpatare. Profesional, sunt tentati sa munceasca mai mult de teama sa nu piarda ceea ce au. Anul acesta nu ii pune in pericol la locul de munca, dar le-as recomanda sa indrazneasca mai mult sa iasa in evidenta prin profesionalismul lor, sa fie vazuti. Dragostea vine cu noi oportunitati, pot descoperi iubirea, dar si suferinta. Un an in care este bine sa traiasca la maxim ceea ce simt. In acest an nu este loc de cutume sau idei preconcepute, acestea le vor aduce mare suferinta in amor, partenerii se vor plictisi si vor pleca. Nu uitati, este un an al transformarilor!!!

Cifra destinului 5: Scopul scuza mijloacele, ar fi tentati sa spuna destinul 5, dar nu este asa, tentatia va fi mare in acest an, financiar, profesional si in amor. Atentie! Sunt teste si incercari pe care ar fi bine sa le treceti. Sunteti favorizati in 2016 ( mai ales in Romania) si totul vi se va parea ca merge din plin, astfel, este bine sa invatati, sa va aplecati si spre ceilalti, sa dobanditi o noua forma de cunoastere, calea spirituala este foarte deschisa in acest an pentru destinul 5. Profitati de toate acestea si treceti la un alt nivel de constiinta in viata voastra. Financiar, este un an bun daca va veti folosi cunostintele acumulate si nu veti specula diferitele oportunitati in detrimentul altora. Tot ce veti agonisi prin inselare sau pacalire, veti pierde (tot in anul acesta) intr-un fel sau altul. Dezvoltarea caracterului propriu este cheia succesului in acest an. Profesional este recomandabil sa faceti noi cursuri, noi specializari, veti inmagazina cunostine mai repede ca pana acum. Locul de munca este sigur, atat timp cat nu credeti ca sunteti atotstiutor. In amor, multe oportunitati, multe cuceriri, este un an de cautari si cercetari. Iubirea poate veni de unde nu va asteptati.

Cifra destinului 6: Familia este importanta, este bine sa treceti la un alt fel de a vedea lucrurile in cadrul caminului vostru, sa va transformati casa in camin. Aduceti echilibrul si stabilitatea in viata voastra. Sentimentele ce va vor incerca sunt diverse si nu fac altceva decat sa va invete ca totul este iubire si armonie. Altfel nu merge. Starea de dizarmonie prin care aveti impresia ca treceti este o provocare a vietii, pe care daca o treceti, vi se va releva frumosul si prosperitatea. Nu va panicati si fiti calmi, totul este doar pentru a  invata sa treceti la un alt nivel in viata, schimbati obisnuintele, deprinderile ce aduc tristete. Financiar este un an bun, banii vin, confortul este asigurat, totul merge perfect, pana la un punct. Acest punct este aroganta si autosuficienta. Evitati-le!!! Profesional, veti simti nevoia sa schimbati ceva. Este bine, respectand conditia de bun profesionist care aduce plusvaloare lucrurilor. Asa de dragul schimbarii nu merge. 2016 (9) va ajuta in tot, atat timp cat invatati si va dezvoltati calitatile. Dragostea este liantul ce va da stabilitate in acest an. Puteti sa gasiti partenerul (partenera) ideala. Puteti sa va revitalizati casnicia, totul depinde de voi (numai de voi).

Cifra destinului 7: Alb sau negru. Va trebui sa alegeti. Starile si situatiile prin care veti trece vor fi din cele mai diverse. Azi este bine, maine rau. Incercarile vor fi multe si variate. Acest lucru este de bine, deoarece destinul 7 trebuie sa treaca (cu forta daca este nevoie) la un nou nivel de dezvoltare spirituala, personala, sa dobandeasca o noua viziune de viata. Cei care au lucrat la slefuirea dezvoltarii lor personale si spirituale din 2008 si pana azi se vor bucura de tot succesul cel poate oferi viata, cei ce au ramas in ignoranta vor simti definitia acestui cuvant din tot sufletul. Fortele universului isi vor alege discipolii, destinul 7 este unul favorizat de zei. Anul acesta va fi unul in care zeii luminii ii vor alege pe unii dintre ei, iar zeii intunericului pe altii. Financiar este un an bun. Apelati la crativitatea si inventivitatea voastra, acestea sunt cheia succesului. Nu inselati! Nu profitati de ignoranta sau de nestiinta altora! Fiti darnici! Dar din dar se face rai!!! Profesional se prevede o crestere si o evolutie in cariera, profitati de aceste oportunitati, nu stati retrasi. Evoluati pe toate planurile, universul va ajuta. Atentie! Ignorantii sau atotstiutorii vor fi eliminati. Dragostea se arata spiritual, puteti trai magia iubirii sau suferinta maxima a dezamagirii. Sensul este cuvantul de legatura in viata afectiva, nu scopul.

Cifra destinului 8: Daca ati profitat si ati acumulat anul trecut aveti, daca nu, nu. Simplu. 2016 vine si va intreaba daca oportunitatile pe care le-ati avut anul trevut v-au priit. Raspunsul este la voi. Unii vor avea impresia ca au pierdut timpul , altii se vor bucura de succesul anului trecut, trecand la un nou nivel social, profesional si spiritual. Puterea este dominanta principala a destinului 8. Anul acesta, orice forma de putere va fi transformata, in bine sau in rau. Viata sociala a lui 8 va fi in amanunt incercata, astfel se va alege valoarea de nonvaloare, profesionistul de ignorant, adevarul de minciuna. Financiar, daca aveti, veti cheltui, daca nu, asta e. Banii vor fi numai de partea celor ce sunt foarte bine pregatiti si nu vor face abuz de putere. Profesional, mare atentie, in special pentru cei care au functii de conducere. Li se va testa pregatirea si capacitatea de a crea noi cai de dezvoltare in cadrul firmei. Daca vor reusi este perfect, reconpensa fiind pe masura, daca nu, vor fi inlaturati din companie. In amor, situatia sta mai bine, daca iubesc si isi transforma sentimentele in putere totul este posibil, daca nu exprima ceea ce simt, pot fi intelesi gresit si parasiti.

Cifra destinului 9: Lunina sau intuneric. La prima vedere pare a fi un an extrem de favorabil pentru cifra de destin 9, dar in amanunt este o perioada a profundelor transformari. Acestia se vor schimba pana la sfarsitul anului din toate punctele de vedere. Mai ales spiritual. Unii se vor bucura in lumina, altii vor urla in intuneric. Mare atentie! Toate valorile vietii se vor schimba. Nu fiti ignoranti, aplecati-va spre cunoastere, spre studiu. Este un an propice pentru a urca pe o noua treapta evolutiva. Puteti avea totul sau nimic. Totul va fi ca o oglinda, se vor reflecta faptele, actiunile, vorbele voastre. Universul va intreaba care este plusvloarea pe care ati adus-o celorlalti si voua? Cine sunteti? Ce vreti? Sunteti pe calea voastra? Daca aveti raspunsuri la aceste intrebari este perfect, lumina si sansa sunt de partea voastra, daca nu, aveti un an sa recuperati. Cunoasterea, creativitatea, sansa, transformarea sunt de partea voastra. Profitati! Financiar, totul se schimba, puteti avea cati bani vreti daca sunteti pe drumul vietii voastre, studiul si capacitatea de invatare sunt aliati in drumul financiar. Deznadejdea este cel mai periculos dusman in calea prosperitatii voastre. Profesional, iesiti in evidenta prin profesionalism, nu prin aroganta, aduceti inovatia la locul de munca, revolutionati sistemul. Puteti face asta. Curaj! Daca sunteti foarte buni in ceea ce faceti, avansarea este aproape. Dragostea se transforma, sistemul de valori se schimba, nu veti mai alege ca pana acum. Calitatea va fi preferata, in detrimentul cantitatii. Atentie la critica si la tendintele de a va critica partenerul (partenera). Iubirea va avea noi valente sau nu va exista deloc.

Motto 2016: Doamne, mie insumi, reda-ma!!!

Abonati-va acum la singurul Newsletter GRATUIT de numerologie – INFO Numerologie – completand formularul de mai jos!

Reclame

Despre romeopopescu

numerology, trainer.
Acest articol a fost publicat în Numerologie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s