Scopul, drumul catre cunoastere.

24_356478-muntele-athos.jpg

Cum ating orice scop imi propun? Interesant! Orice om poate atinge scopul pe care si-l propune, important este sa vrea. Spun asta deoarece fara vointa nu putem ajunge nicaieri. Daca nu vrei sa faci ceva, oricine te va indemna sau forta, isi pierde timpul si energia. Tu esti responsabil de atingerea scopurilor pe care ti le propui.

Numerologia descifreaza cum poti atinge un anume scop si ce ar trebui sa faci pentru a merge pe drumul propriului succes. Iata:

Pentru a porni pe drumul atingerii oricarui scop doresti, trebuie sa ai cunostintele necesare atingerii acelei tinte. Nu poti fi pilot de formula 1 fara permis de conducere.

Cunoasterea vine de sus in jos, sedimentandu-se de jos in sus (1+2+3) + (3+5+7) = 6 + 15 = 21. Punctul comun in aceasta ecuatie este 3, el apare in prima paranteza, in a doua si la rezultat. Trei este trimitatea, stabilitatea, creativitatea, sociabilitatea, sansa. El tine de analiza , menorie si desteptaciune. Rezultatul 21 este tot un trei format din 2 si 1, adica emotie, comunicare, relationare, energie, atitudine, viziune, verticalitate, actiune. 21 este suprema forma de cunoastere a traitorului in emotie si viziune, el este format din 7+7+7. De trei ori 3 si de trei ori 7, 9+21 = 30 (marea cunoastere in sens) 3 cunoasterea adusa la dumnezeire 10.

Astfel, trebuie sa fii deschis catre a cunoste lucruri si informatii ce vin catre tine, interpretandu-le in mod potrivit cu personalitatea si caracterul tau. Caracterul se formeaza in timp, fiind nevoie de multa munca si atentie la propria persoana si la reactiile pe care le ai la diferiti stimuli exteriori. Fii atent la exterior, adu-l in interior si acolo vei gasi solutia asezonata tie.

Orice scop ne-am propune in viata el se supune ecuatiei psihologice universal valabile: perceptie + emotie + interpretare = actiune (1+2+3=6).Pentru a percepe un lucru trebuie sa avem o informatie despre acel lucru, vom simti ceva si cu ajutorul celor doua interpretam si aducem acel lucru in propria perceptie despre realitate, apoi actionam. Orice om actioneaza conform propriei interpretari a realitatii. Scoputile comune au o paleta mai larga de interpretari asemanatoare ale realitatii, de catre cei ce-si doresc realizarea unui scop comun.

357 vectorul scopului in numerologie.

3 = analiza, creativitatea, sociabilitatea, desteptaciunea, capacitatea de a stoca informatii.

5 = increderea, intuitia, sinteza.

7 = ratiunea, intelepciunea, cunoasterea.

3+5+7 = 15 = 6 (prosperitatea, abundenta, echilibrul, armonia, familia). Observam ca 6 este format din 1 si 5, ceea ce ma face sa sustin ca orice scop este o dorinta individuala, unica, ce tine de gradul increderii si stimei de sine ale fiecaruia. Pentru a atinge un scop trebuie sa incepi singur si pe parcurs poti avea ajutoare, sustinatori sau poti ramane singur. Trebuie sa iti asumi. Oricum cei mai multi oameni, din frustrarea neputintei si cu ajutorul viermelui invidiei vor face tot posibilul sa te opreasca sau sa iti aduca tot felul de argumente pentru a te opri sau a te demotiva.

Dupa cum observam in scop pornim de la desteptaciune (3) si ajungem la intelepcine (7). Popasul pe acest drum este (5) increderea in sine. Multe persoane ajung la acest popas si raman aici. 3+5=8 (lumea), mai concret sunt deviati de ce spune lumea si mai ales de acei neincrezatori in propriile forte care nu au altceva mai bun de facut, decat sa omoare sau sa distruga visele traitorilor intru- intelepciune. Conditia de a ajunge la intelepciune este sa o traiesti. Numai traitorul este intelep!!! Ce este de facut 5+7=12=3? Adu-ti creativitatea si noile cunostinte pe drumul scopului, actioneaza asa cum simti ca este mai bine pentru tine si vei reusi. Componenta 5 in acest vector influenteaza starea lucrurilor si gradul de reusita. Daca un traitor pe drumul scopului nu are incredere in sine, nu va putea pleca, va putea fi usor deviat de altii foarte ,,binevoitori”, la popas vor obosi si pot renunta suportand consecintele sociale (8) ale esecului. Deci, orice scop poate fi atins, numai daca avem incredere totala in noi. Lucrati permanent la increderea de sine!

Ce face diferenta intre un om care ajunge sa cucereasca un scop si altul care renunta? Emotia: 5-3=2 si 7-5=2. Observam cifra 2 prezenta in ambele operatii. Aceasta cifra ne releva starea de emotionalitate prin care trecem pe drumul scopului. Nicio cale nu este lipsita de trairi, ele sunt cele care ne ajuta sa simtim daca suntem axati sau indepartati de axa. Daca viata noastra emotionala este polarizata negativ-energetic atunci scopul dorit poate fi atins intr-o stare de spirit joasa, generand frustrari sau ranind persoanele din jur. ( mai ales pe cei dragi noua). Daca viata noastra emotionala este polarizata pozitiv-energetic atunci implinirea, creatia, re-creatia, cunoasterea si sensul vor fi bucatele din care ne vom desfata la masa indumnezeirii.

Emotia polarizata negativ-energetic: (-2) + (-2) = (-4). Constructia cadrului negativ de actiune la atingerea scopului propus. Raspandirea de energie negativa in jur, agresiunea catre cercurile de influenta ale persoanei.

Emotia polarizata pozitiv – energetic: (+2) + (+2) = (+4). Constructia cadrului pozitiv de actiune la atingerea scopului propus. Energia este pozitiva ajutand persoana in a impartasi cunoasterea, in a crea si re-crea medii fertile de dezvoltare personala si spirituala. Scopul si sensul vietii vor fi cunoscute si impartasite pentru progres, fericire si iubire.

In cazurile variatiilor emotionale 2-2 = 0 sau (-2) +2 = 0, persoana nu are sanse reale sa isi atinga vreun scop propus. Unii pleaca cu incredere si entuziasm la inceput, iar pe drum se sting, iar cei care nu au aceste insusiri nu preaca deloc pe drumul cunoasterii, complacandu-se in confort si inmultind randurile celor care vor sa dezbine si sa loveasca un traitor in cunoastere.

Astfel vedem cum 2 si 5 cifre inrudite stau la temelia oricarei incercari de a porni pe drunul atingerii oricarui scop. 2+5 = 7 (intelepciunea de a trai increzator in emotiile si simturile tale)

Orice scop atins incununat cu sens ne va aduce mai aproape de creatie, de Dumnezeu si mai ales de Noi Insine. ( N=5, O=6, I=9 ) = 20 ( I=9, N=5, S=1, I=9, N=5, E=5) = 34 ;                   20 + 34 = 54 = 9 (transformarea in sens)

Reclame

Despre romeopopescu

numerology, trainer.
Acest articol a fost publicat în Drumul, Destinatia, Scopul, Sensul. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s