De unde ne apar problemele copilariei? Cifrele subconstientului.

n0369.jpg

Tot ce ni se intampla in viata noastra de adulti are mare legatura cu evenimentele pe care le-am trait in copilarie. La diferite varste s-a intamplat ceva, acolo se afla raspunsul. Care sunt acele varste? Cifrele subconstientului: 3, 6, 9, 12, 15, 18 ani !!!

 

Cum se interpreteaza aceste varste?

3Inteleg ceea ce se petrece aici pe Pamant? Cine sunt astia: Mama, Tata?

6 – Familia imi daruieste iubire? Ce este aia iubire? Ce este acela echilibru sau dezechilibru in familie? Mama, Tata sunt in echilibru? EU (copilul) sunt iubit? Lumea asta e buna sau rea?

9 – Trebuie sa ma adaptez la situatia data!!! Buna, rea, nu am ce face, sunt prea mic!!!

12 – Sentimentul asta este FRICA!!! Ceea ce simt ma face sa supravietuiesc. Vreau sa-mi fac dreptate fata de Mama si Tata. Vreau sa le pese mai mult de mine!!!

15 – Gata, ma revolt! Nu mai suport, vreau sa plec de acasa! Anturajul meu imi ofera mai multa iubire decat familia mea. Am incredere in mine ca voi reusi. Fie ce o fi, sunt sigur(a) ca ma voi descurca!

18 – Am scapat! Aici nu ma mai intorc!

 

Mai sus am redat un posibil dialog interior al unui copil, apoi adolescent ce traieste intr-o familie unde lupta pentru putere dintre Mama si Tata este prezenta pe tot parcursul celor 18 ani de viata ai copilului.

Acei ani pot lasa traume puternice in viata unui adult, in ceea ce priveste modul cum va invata si va reusi in cariera, modul cum isi va gestiona viata afectiv-emotional- erotica, si modul cum se va adapta la rigorile si provocarile vietii.

Iata algoritmul numerologic:

3 + 6 + 9 + 12 + 15 + 18 = 63 ( 7 cicluri evolutive de 9 ani si 9 cicluri evolutive de 7 ani ), sfarsitul dezvoltarii umane pe orizontala si verticala. Aceste varste vor afecta drastic aceasta dezvoltare.

La aceste varste omul este in urmatorii ani astrali: 4 (3 ani), 7 (6 ani), 1 (9 ani), 4 (12 ani), 7 (15 ani), 1 (18 ani). Astfel: 4 + 7 + 1 + 4 + 7 +1 = 24 se formeaza sentimentele de frica si nesiguranta care ne tin in patrat, adica vom fi predispusi spre o viata monotona de tip serviciu – acasa si retur !!!

Tine cont! Este valabil pentru noi toti: Conform acestor algoritmi se dobandeste capacitatea de reconstructie personala, intelepciunea si modul de a actiona pentru a iesi din patratul ignorantei.

Aminteste-ti daca au existat probleme la acele varste si astfel, constientizandu-le este posibil sa iti  rezolvi anumite probleme pe care le ai in viata!

Sa-ti fie de folos!!! Toate bune!!!

 

Reclame

Despre romeopopescu

numerology, trainer.
Acest articol a fost publicat în Numerologie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la De unde ne apar problemele copilariei? Cifrele subconstientului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s