Starile de spirit ale numerelor

Starile de spirit ale numerelor se analizeaza in functie de cifra de vibratie interioara. Aceasta este reprezentata de ziua de nastere (fara a lua in calcul luna si anul) care va fi redusa la o singura cifra daca este o data compusa. De exemplu, daca sunteti nascut intr-o data de 16, aceasta se reduce la o singura cifra – 1+6=7. In acest exemplu cifra de vibratie interioara este 7.

Iata care sunt starile de spirit pentru cifrelele de la 1 la 9

Cifra 1 – Focul care se aprinde si se stinge rapid

Persoanele care au cifra de vibratie interioara 1 sunt persoane care au o stare de spirit foarte puternica. Aceste persoane pot renaste din propria cenusa. Sunt persoane care simt in interiorul lor ca trebuie sa faca ceva, ard catre un anumit ideal, au un foc interior care n-o sa-i lase sa stea linistiti. Sunt plini de o pasiune care arde. Pot sa aiba foarte multe trairi sau sa aiba sentimente puternice pe perioade lungi. Au ochi si privire arzatoare. Starea de spirit a acestor persoane este una dinamica.

Cifra 2 – Valul care se sfarama la tarm urmat de un alt val

Persoanele cu cifra de vibratie interioara 2 pot simti toate starile de spirit pe care un om le poate trai. Aceste persoane pot trai un entuziasm enorm cand e aprinsa pasiunea, dar in acelasi timp aceste trairi pot genera si nehotarare. In sufletul acestor persoane e prezenta indoiala, ezitarea. Unei astfel de persoane ii poate lua ceva timp pana se hotaraste, dar cand se hotaraste e coplesitoare. Poate avea trairi contradictorii – doua forte ce vor sa detina suprematia. Poate trai stari de spirit opuse in cateva secunde, lucru care ii poate face sa para suparaciosi. Aceste persoane traiesc intens. Poti crede despre ei ca nu au rabdare. Sunt persoane sentimentale, care par a pune prea mult la suflet, insa au dorinta interioara de a avea un reper.

Cifra 3 – Consum fantastic cu reincarcare

In numerologie cifra 3 reprezinta prima forma de stabilitate, iar in zona starilor de spirit aduce o oarecare liniste. Insa sa nu confundam: persoanele cu cifra de vibratie interioara 3 nu au parte de liniste interioara, ci de dorinta de a gasi linistea interioara. Acestea sunt persoane vesele in societate, persoane creative. Dar la un moment dat acestea dispar din peisajul social din senin – acestea sunt perioade in care aceste persoane se regleaza. Starile de spirit de care sunt caracterizate aceste persoane sunt exuberanta, sociabilitatea, veselia, par ca n-ar avea nicio grija, dar are nevoie de peroada de liniste, de incarcare – ca o baterie. In momentele de retragere acestia traiesc stari de confuzie pe care sub nicio forma nu le vor arata in lume, poate doar de catre partener sau de catre oameni de incredere. Sunt oameni creativi care gasesc solutii problemelor din joaca. Acestia sunt peste tot si niciunde. Vor sa-si explice ceea ce simte pentru ca sunt persoane mentale.

Cifra 4 – Macinare

Persoanele cu cifra de vibratie interioara 4 nu-si pot explica in interiorul lor ceea ce simt, nu-si pot explica cum de se intampla acest lucru si macina. Tot timplul rumega in sinea lor. Cateodata nici ei nu stiu ce rumega in interior, ce plamadesc pentru ca sunt foarte multe informatii, insa traiesc cu speranta ca ceva sa iasa de acolo. Desi au un aspect calm acesta nu poate fi mentinut in permanenta si au nevoie de un moment in care sa izbucneasca – de la caz la caz acesta se manifesta prin plans sau urlet.

Cifra 5 – Stare de spirit vulcanica care apoi se aseaza in liniste

Cei care au cifra de vibratie interioara 5 traiesc o inflacarare deseori confuza. 5 este o cifra dinamica si cei care au aceasta cifra de vibratie au o stare de spirit jucausa. Acestea nu-si inteleg starile de spirit pentru ca au o intensitate de vulcan – e o abundenta foarte mare de trairi, apoi totul se linisteste o perioada. Daca au avut parte de foarte multe dezamagiri sau probleme afective, aceste trairi vor fi simtite numai in interior, iar in afara nu se va mai vedea nimic. Aceasta activitate vulcanica din interior, fiind foarte intensa, poate duce la probleme de sanatate. 5 traieste in interior. Daca nu exista un zid de dezamagiri, toate aceste stari de spirit se vad in exterior.

Cifra 6 – Stare interioara de iubire care asteapta sa fie daruita

Exista o activitate interioara puternica pe care persoanele cu cifra de vibratie 6 nu o arata decat oamenilor de incredere. Acestia nu se manifesta in exterior, dar in momentul in care viata lor atinge un anumit echilibru toate aceste stari de spirit sunt daruite celor iubiti. Cand aceste stari sunt impartasite, au tendinta de a uimi pe ceilalti. Nu ai fi crezut ca o persoana cu cifra de vibratie 6 poate simti asa ceva. Te ia prin surprindere. Toate starile de spirit pe care le simte o astfel de persoana sunt foarte clare pentru ea, nu este o amestecatura, nu este nimic confuz. Sunt persoane un pic egoiste, dar care poate darui chiar daca doar selectiv.

Cifra 7 – Stare analitica, rationala pentru a putea sa cunoasca totul

Persoana cu cifra de vibratie interioara 7 este foarte selectiva in a arata ce simte, desi in societate nu pare asa. Aceasta persoana una simte si alta arata in exterior. E ca si cum ar exista doua lumi in interiorul acestei persoane – o lume personala si una pe care o impartaseste altora. In sufletul acestui om toate starile de spirit posibile sunt puse pe categorii, poate sa le gestioneze. Cu cat inainteaza in varsta tot ceea ce simte este analizat, disecat. O persoana cu cifra de vibratie 7 nu se exteriorizeaza decat atunci cand este singur. Acesta nu va avea niciodata o criza in public. Traieste toate starile de spirit cu mare intensitate asa ca poate sa afiseze exact starea de spirit cere i se cere in societate. Acesta este o personalitate cameleonica la maturitate.

Cifra 8 – Lumea, toate trairile sociale de neinteles

Persoana cu cifra de vibratie 8 e dominata de o stare de spirit inexplicabila – ea poate sa simta tot ce simt altii. Capteaza starile de spirit ale persoanelor pe care le intalneste sau ale mediului in care sta. Din acest motiv aceasta persoana nu-si poate explica foarte clar ce simte. Este foarte influentata de exterior. Pe parcurs, aceste stari se strang si starea de spirit generala e una de confuzie. Cu trecerea timpului, daca isi da seama cum stau lucrurile pur si simplu se lumineaza si devine un om cu putere sociala puternica sau, din contra, dobandeste o stare mai putin buna – nu se interege pe sine si are nevoie de ajutor.

Cifra 9 – Sete puternica de a sti

9 este o cifra cameleonica. Persoanele care au o cifra de vibratie 9 au o stare interioara foarte puternica, in sensul ca isi doresc sa stie cat mai multe. Au o sete interioara foarte mare de a cumoaste. Ele vor sa stie pentru ca vor sa stie, pentru ca vor sa fie deasupra celorlalti. Aceste persoane nu vorbesc, ci doar extrag informatia.

Reversul medaliei este ca acesti oameni pot fi foarte ignoranti. Pot fi foarte siguri pe ignoranta lor. Ignorantul are o stare de aparenta superioritate, insa in interior este macinat de o puternica frustrare, nesiguranta.

 

Reclame

Despre romeopopescu

numerology, trainer.
Acest articol a fost publicat în Numerologie și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s