Ce spune numarul apartamentului despre noi?

In numerologie fiecare cifra pe care o intalnim are o insemnatate. Astfel ca, pe langa cifra de vibratie interioara, una dintre cele mai importante cifre din viata noastra este cea a casei noastre.

Auzim deseori intrebari ca: E potrivit acest apartament pentru mine? E potrivit pentru familia mea? Pentru dezvoltarea mea?

De asemenea, mai auzim povesti de genul: nu stiu de ce, dar cateodata trosneste mobila foarte tare, cade tencuiala si abia am renovat, se strica toate in casa asta!

Mai jos veti afla ce vibratie are apartamentul/casa in care locuiti. In cazul apartamentului se ia in calcul numarul acestuia, iar in cel al casei numarul strazii pe care aceasta figureaza. Daca numarul locuintei este unul compus atunci toate cifrele se aduna pana se ajunge la o singura cifra.

Apartamentul cu numarul 1

Acesta este un spatiu al noilor inceputuri. 1 este o cifra activa, asa ca o casa cu numarul 1 este un loc in ca re putem avea unele viziuni de viitor, dorinte de a incepe ceva, dinamica de foc. Acest loc ne duce intr-o zona a renastere si are o vibratie de inceputuri. 1 este o cifra masculina cu dinamica puternica si care e in confort cu partea masculina a unei familii.

Din pacate un astfel de apartament nu va fi o casa-camin, ci e loc in care lucrezi, in care iti vin idei bune. E locul perfect pentru a o lua de la inceput dupa o experienta neplacuta, locul in care lasi in urma trecutul. Daca in aceasta casa locuieste o familie, acesta va avea un nou inceput. Este important ca la baza cuplului/familiei sa stea pasiunea pentru ca in caz contrar aceasta casa nu-i va primi cu drag.

Apartamentul cu numarul 2

2 este o cifra a sentimentelor, de apa, iar lucrurile intr-un apartanemt cu acest numar vor fi mai fluide. Este o casa in care sentimentele pe care le aducem in ea vor fi amplificate. Daca venim cu sentimente de dragoste, pozitive acestea se vor amplifica, iar daca trairile noastre nu sunt pozitive, atmosfera din casa se va strica si mai mult.

E o casa buna pentru cuplurile de indragostiti pentru ca ea va potenta sentimentul daruind mai multa dragoste, insa si cearta va fi la cel mai inalt nivel. Cifra 2 avand o vibratie oscilanta, o casa cu acest numar nu e potrivita pentru a gasi solutii la problemele care ne macina pentru ca va spori indoiala.

Apartamentul cu numarul 3

O casa cu numarul 3 cere veselie, oameni multi si creativitate. Acest spatiu va potenta creativitatea si activitatile sociale (cluburi de lectura, spatiu de dezbateri etc.), dar nu va suporta apatia. Daca in aceasta casa locuiesc oameni tristi, conformisti, necreativi si va crea actiune – lucrurile vor incepe sa cada, mobila sa trozneasca, va mirosi urat. Este o casa perfecta pentru musafiri, pentru oameni veseli, petrecareti, prietenosi si va fi mereu petrecere.

Un apartament cu numarul 3 aduce idei geniale care vin in grupul de prieteni. Aduna laolalta oameni inclinati catre lucruri creative.

Apartamentul cu numarul 4.

Acesta este un apartament al muncii unde se construieste mereu, unde se face curatenie mereu, unde mereu e ceva de facut. Desi totul este aranjat, tot pare ca mai e ceva de facut, ca nu e niciodata terminat. Intr-o casa cu numarul 4 se face mereu cate ceva: mereu va fi zgomot, cineva va face mereu curat, va gati, cineva va mesteri mereu, va repara.

Aceasta casa este una destinata oamenilor care prefera rutina, cu tabieturi clare: serviciu, acasa, cumparaturi, facut mancare, spalat rufe etc. E o casa unde veti munci mult si cam fara profit. Persoanele care locuiesc aici vor fi mereu stresati de venirea facturilor. E un spatiu care ne pune sa muncim mult, aglomerat cu multa mobila, cei care vor veni in vizita vor avea senzatia ca deranjeaza, ca au venit intr-un moment nepotrivit.

Apartamentul cu numarul 5

Este un apartanent destinat persoanelor singure, dornice de aventuri. Fiindca 5 este o cifra a sexualitatii, aceste aventuri vor fi de cele mai multe ori amoroase. Cei din aceasta casa vor veni si vor pleca ca la hotel. Va fi o casa mai mult goala, frumos aranjata, cu putina mobila.

Daca cei care vor sta intr-un apartament cu numarul 5 vor fi o familie, totul va fi minunat cat timp ei au incredere in ei si in relatia lor, pasiune si o dinamica inchegata a cuplului. Daca se pierde increderea din cuplu se pierde tot: pasiunea, banii, linistea.

Apartamentul cu numarul 6

6 este o cifra a familiei si o casa cu acest numar aduce armonie si echilibru. Primeste cu drag toata familia extinsa. 6 fiind o cifra feminina, o casa cu acest numar este potrivita pentru doamnele care se casatoresc din dragoste.

In acest loc trebuie sa existe foarte multa iubire, iar daca aceasta nu mai exista semnalele date de casa sunt in zona financiara, 6 fiind si o cifra pragmatica: castiguri mai mici, facturi mai mari, copilul va invata mai putin bine etc.

Apartamentul cu numarul 7

Se spune despre o casa cu numarul 7 ca fiecare locuitor al ei e cu camera lui. Daca in aceasta casa nu este o foarte buna armonie in cuplu (7 e o cifra foarte exigenta), trimite fiecare partener in camera lui. O casa cu numarul 7 este foarte buna pentru cei care vor sa devina scriitori, IT-sti, oameni indreptati spre studiu.
Aceasta casa va avea obligatoriu o biblioteca. Pentru cupluri e un loc bun pentru constructie, pentru o forma superiora de intelepciune. 7 nu crede in iubire, ci doar in iubirea divina.

Apartamentul cu numarul 8

E o casa a lumi unde vor veni multi oameni, musafiri, vecini, rude, oameni noi carora le place sa stea mult. Recomandat pentru familiile sociabile carora le plac oamenii si vizitele. Este de asemenea, un apartament favorabil financiar – familia care va sta la numarul 8 va avea bani, ii va merge bine financiar, iar cand nu vor avea bani, acestia vor veni la ei (returnarea de imprumuturi de mult uitate, bani gasiti prin buzunarele hainelor pe care nu le mai imbraca etc.)

Daca locuim la numarul 8 este important sa ducem o viata sociala, astfel vor veni idei noi, oprtunitati pentru locuri de munca, relatii in societate. In schimb daca sunteti persoane rutinate, vati simti ca aceasta casa vrea sa va dea afara.

Apartamentul cu numarul 9

Cei care locuiesc la numarul 9 trebuie sa se transforme altfel va fi un loc neprietenos. Trebuie sa se innoiasca mereu – sa schimbe mobila, locul lucrurilor prin casa, sa cumparati lucruri noi. E importanta si transformarea personala, ca individ.
Daca intr-o casa cu numarul 9 se va muta un cuplu acesta trebuie sa-i reinnoiasca mereu sentimentele, dragostea lor sa fie mereu transformata. In caz contrar cei doi din cuplu se vor insingura. Cearta din acest cuplu va fi transformata in scandal si apoi sa asterne nu linistea, ci o tensiune. Cei care locuiesc la numarul 9 au nevoie de o dezvoltare pe verticala sau sa-si rezolve problemele cu trecutul

*

Astfel, in ciuda faptului ca se spune ca noi alegem casa, se pare ca este invers si casa ne alege pe noi. Casele ne aleg in functie de nevoile noastre. Daca acea casa ne primeste ne vom simti bine, daca nu – starea noastra nu va fi asa buna. De asemenea, o casa ne poate primi pentru o anumita perioada de timp – cateva luni, cativa ani – dupa care vom vedea ca nu ne vom mai simti bine acolo, iar asta inseamna ca locul respectiv ne da semne ca trebuie sa-l schimbam, ca a fost suficienta experienta.

Reclame

Despre romeopopescu

numerology, trainer.
Acest articol a fost publicat în Numerologie și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s