Care sunt cele mai benefice ore ale zilei

Stiti ca exista o urare in popor: „Sa fie intr-un ceas bun!”. Nu stiu foarte clar care este originea acestei urari, dar in numerologie putem afla foarte clar care sunt pentru noi orele benefice ale unei zile. Este bine de mentionat ca toate numerele compuse in numerologie se reduc la o singura cifra de la 1 la 9, astfel si cadranul ceasului va fi interpretat tot dupa acest algoritm. De exemplu, ora 21 va fi interpretata ca 9, dar si ca poate fi benefica ca 3.

Vom dezbate acest lucru luand in considerare 3 planuri:
– planul personal – relatia mea cu mine insumi
– planul social – relatia mea cu ceilalti, cu societatea
– obiective personale – pasiuni, proiecte personale, dorinte

In planul personal cea mai buna ora astfel incat o persoana sa faca lucruri pentru ea insasi este cea data de cifra de vibratie interioara. Cifra de vibratie interioara este reprezentata de data de nastere a acelei persoane, redusa la o singura cifra pentru cei nascuti pe o data compusa (de exemplu, data de 27 -> 2+7=9). Aceste ore benefice in plan personal sunt perfecte pentru a face lucruri care sunt bune pentru noi. Putem sa meditam, sa citim o carte, sa bem o cafea – orice ne face pe noi personal sa ne simtim bine.

Exemplu:
Pentru o persoana nascuta pe data de 27
Cifra de vibratie interioara este 9
Orele benefice in plan personal: 9, 21, dar si 2, 14, 7 si 19

In plan social cea mai benefica ora este cea care corespunde cifrei de vibratie sociala. Cifra de vibratie sociala este reprezentata de luna in care o persoana este nascuta. De exemplu, daca o persoana este nascuta in luna februarie, aceasta este luna a doua, ceea ce inseamna ca cele mai benefice ore la care aceasta persoana poate stabili relatii sociale (intalniri cu prietenii, intalniri de afaceri, prezentari de proiecte etc.) sunt orele 2 si 14, de asemenea, si ora 11.

 

Ultimul si poate cel mai important plan este cel al obiectivelor personale. Obiectivele personale sunt motivele pentru care facem tot ce facem in societate – pentru acestea muncim (sa ne luam casa, masina etc.), pentru acestea ne cream relatii in societate (sa devenim lideri, sa avem o afacere infloritoare etc.), pentru acestea ne casatorim (pentru a avea un partener, pentru a avea copii).

Astfel, in fiecare data de nastere a unei persoane exista relatia acesteia cu Universul. Iar ce vrea Universul de la o persoana este reprezentat de ultimele doua cifre ale anului nasterii, reduse, prin adunare, la o singura cifra. De asemenea, cifra de destin este foarte benefica pentru realizarea obiectivelor personale.

Exemplu:
Pentru o persoana nascuta in anul 1981 care are cifra de destin 7
Ultimele doua cifre ale anului nasterii: 81 -> 8+1=9
Orele benefice pentru obiective personale: 9, 21, 8, 20, 1, 13, dar si 7 si 19

Acestea sunt orele in care aceasta persoana se poate pune pe aceeasi linie cu Universul, iar cand aceasta conexiune este facuta, persoana isi poate rosti dorinta sau obiectivul. Este foarte important ca acest obiectiv sa fie formulat cat mai clar pentru ca Universul sa poata ajuta la indeplinirea lui, sa nu fie ambiguu.

Reclame

Despre romeopopescu

numerology, trainer.
Acest articol a fost publicat în Numerologie și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s