Cum si de ce suntem tristi.

deprion.jpg

Cum si de ce suntem tristi

Tot ceea ce tine de fiinta interna, eu-ul nostru launtric este descifrat de ziua de nastere  care in numerologie o numim cifra de vibratie interioara. Persoanele nascute intr-o data ce contine numai o singura cifra au o influenta totala a acelui numar, fata de persoanele ce sunt nascute intr-o data ce cuprinde 2 cifre, care sunt influentate intr-o oarecare masura si de acele numere. Daca luam ca exemplu un om nascut pe data de  10 si unul nascut pe 28 chiar daca ambii au cifra de vibratie interioara 1, ei au declansatori diferiti cand e vorba de strarile de tristete si nu numai.

Astazi vreau sa va povestesc putin despre cum se intristeaza oamenii in fuctie de aceasta cifra care le guverneaza Sinele, cum ii putem ajuta si mai ales daca au nevoie de ajutor pentru a iesi din stare. Ca regula generala trebuie sa va spun ca  femeile au nevoie sa fie in primul rand ascultate cand sunt triste, iar barbatii, daca vorbesc, vor sa-I ajuti si cu o solutie nu doar sa fie auziti.

Cifra de vibratie interioara 1

 -Cei nascuti in zile de 1,10 si 19 cad mai rar intr-o stare de tristete deoarece 1 este o cifra de foc si actiune. Petru ei este mai usor sa-si gasesca dinamismul necesar pentru a iesi din stare, uneori avand nevoie doar de o noua tinta spre care sa mearga. Sunt genul de oameni care isi revin singuri, nu au nevoie de sfatuitori acestia provocadu-le mai degraba o stare de nervozitate.

-Cei nascuti in data de 28 pot cadea intr-o stare de tristete destul de adanca, nu din cauza ca nu au un scop,  ci mai de graba din cauza zonei afectiv-emotionale.  Acesti oameni au mare nevoie ca cei din jur sa le rasplateasca sentimentele si pot fi destul de usor manipulati sentimental. Cu toate ca isi revin putin mai greu, cand o fac, tot ca un 1 se poarta, adica sunt oameni de actiune care au o viziune spre care merg.

Cifra de vibratie interioara 2

 -Cei nascuti in zilele de 2 si 20 isi creaza proiectii, isi doresc  sa urmeze pe cineva dar daca acel cineva ii dezamageste se adancesc intr-o stare profunda de tristete chiar si pentru saptamani intregi. Ii poti scoate de acolo demonstrandu-le ca le esti alaturi. Aceste persoane daruiesc foarte usor increderea dar o si pierd la fel de repede.

-Cei nascuti in data de 11 sunt genul de oameni care pot avea o tristete foarte adanca, pot ajunge destul de repede intr-o stare de mare nervozitate. Cand un 11 tipa nu e un strigat de lupta, ci de ajutor.

-Cei nascuti in data de 29 pot transforma (9) starile de nervozitate intr-o apatie atat de adanca ( sa nu uitam ca 2 este Apa)  incat aceasta poate deveni un stil de viata! Acesti nativi trebuie sa aiba grija cu tristetea resimtita pe termen lung pentru ca pot devenii destul de rautaciosi cu cei din jur.

Cifra de vibratie interioara 3

-Oamenii nascuti in data de 3 si 30 cad in starea de tristete in primul rand datorita metalului, mai exact cand au o problema la care nu gasesc solutii. In general sunt oameni veseli, plini de viata asa ca ies rapid din starile triste. Cand mintea se aglomereaza ei trebuie sa gasesca soltutii singuri si daca nu o fac se simt responsabili si cad pentru scurta durata in apatie. Oricum cum ar fi un 3 isi revine foarte repede, in general 3 zile sunt suficiente si dupa acest timp ori au solutia problemei ori o lasa balta cu totul si nu-si mai bat capul cu ea.

-Cei nascuti in zilele de 12 si 21 sunt tot 3, cifra de aer, dar ei isi gasesc acest suflu prin inclazirea(1) apei (2) la o temperatura optima. La acesti nativi viata afectiv-emotional-erotica este foarte importanta si de obicei functioneaza pe baza de „actiune in stare” mai exact „ tu mi-ai facut ceva si efectiv nu pot sa te iert”.  Tristetea poate fi foarte profunda  datorita imaginatiei (1) sentimentale(2) „ nu esti asa bun cum mi-am imaginat” dar isi revin daca renunta la gandurile legate de acea situatie.

Cifrele 1,2 si 3 sunt cele care reprezinta mentalul, creativitatea si energia vitala a omului, asa ca acesti nativi devin tristi daca traiesc in rutina, plafonare sau daca se simt ingraditi. Din pacate starea de tristete ii lasa fara energie, le scade vivacitatea si din cauza senzatiei de oboseala resimtita tot timpul nu le mai „arde de nimic”.

Cifra de vibratie interioara 4

-Cifra 4 este o cifra de pamant, asezata, care de fel este mai putin dinamica. Acestor oameni le place sa-si desfasoare activitatea si viata intr-un cadru, iar daca cineva le strica „asezarea” imediat se supara. Un 4 la fel ca si pamantul daca nu este „arat” devine arid, mai exact daca in viata lui nu are sentimente, daca nu e important pentru cineva, v-a avea tot timpul o tristete profunda care in timp se poate transforma in rautate. Fiind mari iubitori de rutina si siguranta au nevoie de curaj sa-si mareasca tot timpul patratica, dar daca nu o fac isi vor construi niste ziduri foarte mari si foarte solide in asa fel incat nimeni nu v-a mai putea ajunge la ei. Ii putem ajuta necrezand ceea ce ne arata si cautandu-i dincolo de ziduri.

-Cei nascuti pe 22 sunt oameni foarte vulnerabili. Viata afectiv-emotionala este deosebit de importanta pentru ei, asa ca sunt usor de ranit de catre oamenii dragi, mai ales daca ii inlatura sau dezamagesc. Buni actori ( ca orice 4) ei sunt oarecum predispusi la tristete datorita caracterului emotional. Ii putem ajuta daruindu-le afectiune.

-Cei nascuti in zilele de 13 si 31 sunt persoane interiorizate. Ei pot fi extrem de tristi pe dinauntru si totusi sa se prefaca fericiti pentru cei din jurul lor. Acesti oameni reactioneaza urat la furie, iar cand incep sa tipe o fac pentru a fi lasati in pace nu ca strigat de ajutor.  Vor sta in interiorul lor pana cand gasesc singuri solutia.

Cifra de vibratie interioara 5

 In numerologie cifra 5 este responabila cu intuitia, simturile, imaginea de sine dar mai ales stima de sine. Petru personale cu cifra de vibratie interioara 5, tristetea este strans legata de o neincredere in capacitatile proprii, la fel cum o parere buna despre sine ii poate ridica din mlastina tristetii. Acesti nativi pot deveni niste oameni care au tot timpul nevoie de confirmari si valorizari. Cand sunt tristi ei trebuie sa-si faca soarele interior sa rasara din nou, noi ii putem ajuta doar in timp, valorizandu-i.

-Cei nascuti in data de 14 sunt persoane interiorizate care au nevoie de ei insusi sa-si revina. Uneori parjolesc(1-Foc) tot pamantul (4) in jurul lor  si isi creeaza un nou inceput cu forte proaspat renascute.

-Cei nascuti in zilele de 23 ale lunii sunt in general oameni care cer ajutorul cand cad intr-o stare de apatie, si daca li se raspunde cu afectiune, situatia este pe jumatate rezolvata pentru ei. Pentru acesti nativi viata afectiv-emotional erotica este foarte importanta si daca acesta nu se desfasoara asa cum au nevoie vor cadea intr-o stare de tristete de unde vor iesi doar cu ajutorul iubirii.

Cifra de vibratie interioara 6

 Aceste persoane  nu sunt genul predispus la tristete, ei fiind oameni armoniosi aplecati spre pragmatism in general. Este foarte important echilibrul in toate zonele vietii dar mai ales in viata profesionala si cea sentimentala, daca acestea doua sunt in disensiune, nativul  cade intr-o stare de melancolie. El insusi trebuie sa gaseasca un numitor comun, noi putem sa-i ajutam cu o solutie dar, doar sub forma de parere.

-Cei nascuti in data de 15 sunt genul care pot urla din cauza tristetii dar nu ca sa-i ajuti ci ca sa-i lasi in pace sa-si gasesca singuri pacea interioara. Ei ies destul de repede de sub cupola tristetii, atat de repede trec de la o stare la alta incat uneori nici nu-ti vine a crede  ca omul din fata ta era suparat in urma cu 3 ore.

-Nu la fel de norocosi sunt cei nascuti pe data de 24 ei avand 3 cifre afective (2+4=6). Vulnerabilitatea lor este foarte mare pe zona sentimentelor si a simtirii. La aceste persoane totul are legatura cu iubirea, asa ca ii puteam ajuta scotandu-i din patratica lor (4) si oferindu-le afectiunea noastra.

 Cifrele 4, 5 si 6 reprezinta vointa omului in matricea psiho-informativa. Acestor oameni daca le este pusa vointa la incercare vor cadea intr-o stare de apatie, o stare de „lasa-ma sa te las”. Ei au energie dar nu vor, sau nu o pot folosi in aceste momente.

Cifra de vibratie interioara 7

Sunt oameni sociali, carora le place sa iasa afara si sa stea printre oameni dar au intotdeauna nevoie de coltul lor linistit, ceva numai al lor unde nimeni nu are voie sa umble. Daca cineva le invadeaza acest teritoriu ei vor cadea intr-o stare de tristete. Este foarte important sa le lasam acest spatiu deoarece ei acolo isi cauta singuri solutiile pentru toate problemele. Aveti grija sa nu fiti cicalitori pentru ca vorba multa si inutila mai mult ii afunda in stare. Au nevoie de plimbari, carti bune, filme frumoase si astfel isi vor regasi pofta de viata.

-Si cei nascutri in data de 16 au nevoie de spatiu dar, nu-i deranjeaza asa tare daca cineva isi baga nasul pe acolo. Pentru ei cel mai important este echilibrul avand o cifra de apa(6) si una de foc (1). Din pacate acesti oameni nu cer ajutorul si vor spune destul de des  „Lasa-ma” iar daca ii ascultam putem sa-i vedem cum dispar sub ochii nostri.

-Cei nascuti in zilele de 25 ale lunii sunt firi joviale, carora le place viata sociala dar si ei au nevoie de spatiu personal. Tristetea la aceste persoane vine pe componenta afectiv-emotionala. Aceasta poate fii foarte profunda si nici ei nu cer ajutorul. Ei au pretentia ca tu sa stii cand e nevoie de ajutorul tau, dar vor aprecia atat de mult gestul tau, incat deja se va simti mai bine.  Acesti oameni au o mare nevoie de valorizare pentru ca isi fac tot timpul tot felul de idei, care uneori ii poate baga intr-o stare de apatie.

 

Cifra de vibratie interioara 8

 Acest om se intristeaza foarte tare cand ii este pusa la indoiala puterea, daca este devalorizat, sau daca intra in „gura lumii”. Este genul de om care intra in pamant de tristete dar, va juca un teatru asa bun incat nimeni nu va stii ce e in sufletul lui. Daca cei din jur nu-l apreciaza la adevarata lui valoare acest nativ devine apatic.

-Cei nascuti in data de 17 trec destul de repede peste starile de tristete, care de obicei nu sunt usor de observat; acesti oameni fiind destul de interiorizati. Isi poate reveni singur sau fiind alaturi de oamenii dragi.

-Pentru persoanele nascute pe data de 26 ,,gura lumii” este o chestiune destul de sensibila, ei se vor intrista daca oamenii barfesc pe seama relatiilor lor, fiind mai afectati pe zona asta, fata de cei nascuti in ziua de 8 care acorda o mai mare importanta functiei sau vietii profesionale.  Ei pot fii cu adevarat devastati daca viata afectiv-emotionala nu este armonioasa si echilibrata. Ii putem ajuta dandu-le iubire si sentimentul de apartenenta.

Cifra de vibratie interioara 9

Cifra 9, cifra innoitului, ii face pe cei nascuti in aceasta zi sa fuga foarte tare de rutina, aceasta si plictiseala fiind principalele motive de intristare la acesti oameni. Daca starea de apatie continua pe termen lung, ei nici nu se mai chinuie sa iasa din stare si le va raspunde tuturor cu un vesnic „ Nu sunt trist, asa sunt eu, n-am nimic”. Fiind si cifra transformarii, personale cu acesta vibratie interioara, pot transforma viata intr-o tristete nesfarsita pe care uneori o semnaleaza prin aroganta. Este mai dificil pentru cei din jur sa intervina, in cele mai multe cazuri nativul se scoate singur din starea de tristete.

-Cei nascuti pe data de 18 ale oricarei luni sunt niste adevarati transformationalisti sociali, asa ca daca se intampla, ca o astfel de persoana sa isi piarda puterea sociala, imediat se va intrista. Sunt oameni care tin cont de lume si parerile ei, se vor intrista daca lumea ii da la o parte. Acesti oameni isi revin destul de usor cand e vorba de probleme minore, uneori chiar ne uimesc cu modul in care pot trece peste situatiile ce nu au legatura cu statutul sau cu banii, adevaratele lor slabiciuni.

-Persoanele nascute pe data de 27 sunt genul care pot manca tristete pe paine. Ei interiorizeaza starea de apatie si doar cu iubire ii putem scoate de acolo.

 Cifrele 7, 8 si 9 le gasim in zona creativitatii, asa ca, ori rutina ii baga in tristete pe aceste persoane, ori devin rutinati cand sunt tristi, oricum ar fi, creativitatea are de suferit cand nu traim in echilibru.

Tot inainte, catre fericire!

Reclame

Despre romeopopescu

numerology, trainer.
Acest articol a fost publicat în Numerologie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s