Traumele strămoșilor, retrăite încă de noi

Un experiment recent a dezvăluit faptul că traumele se transmit din generație în generație. Desi acest gen de traumă este mai ușor de identificat la descendenții persoanelor care au supraviețuit genocidelor sau sărăciei extreme, ea poate fi găsită și la persoane care nu par să fi suferit prea mult.

Această traumă poate fi redusă la tacere, ascunsă, nedefinită, ieșind la suprafață prin gesturi sau comportamente învățate în familie, în copilărie. Astfel, evenimentul traumatizant rămâne în memoria unei persoane chiar dacă ea nu a luat parte efectiv la întâmplarea care a declanșat trauma. Chiar dacă la maturitate află ce s-a întâmplat în trecut și că acel lucru nu se mai poate repeta în timpul vieții ei, în mintea respectivei persoane legăturile neuronale sunt deja făcute pentru a face față acelui pericol.

Acest studiu ne arată că orice abuz, agresiune, stare socială, nedreptate, traumă, etc. care a fost marcantă pentru părinții, bunicii, străbunicii noștri e în noi. Noi trăim încă, chiar dacă inconștient, cu frică și în gardă că acea situație se poate repeta. Cel mai trist este că, în unele cazuri, nici nu știm cauza și în consecință nu știm de ce ne apărăm, dar trăim permanent în gardă. Și asta poate nu ar fi nimic, dar continuăm să transmitem această traumă transgeneratională și copiilor noștri.

Cum putem să identificăm natura traumei? Ce putem face pentru a o depăși? Ce putem face pentru a-i pune capăt? Putem noi să terminam acest ciclu?

La aceste întrebări poate puteți găsi răspunsuri făcând multă psihoterapie. Sau puteți încerca să participați la Cursul de Numerologie Genealogică. Nu vi se pare științific? Veți fi uimiți de cât de multe lucruri veți afla despre familia voastră. Veți putea identifica când a apărut trauma (în ce generație), care a fost natura traumei și care este soluția pentru a-i pune capăt.

Cursul de Numerologie Genealogică este un curs de numerologie cu multa psihologie, lucru ce vă va duce în niste stări deosebite și vă va crea oportunitatea unei introspecții extraordinare. Nici nu vă veți da seama când va trece timpul, iar la finalul Cursului veți avea o revelație: deși credeați că nu știți nimic despre strămoșii voștrii, acum veți știi tot ce vă interesa.

Veniți la Cursul de Numerologie Genealogiă și eliberați-vă de povara neamului pentru a trai mai liberi și mai împăcați! Detalii AICI >>>

Despre romeopopescu

numerology, trainer.
Acest articol a fost publicat în Numerologie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s