Ambiguitate – Dilema – Confuzie.

Sintagma: ,,Trebuie sa am totul!” genereaza un impuls in instinctul de conservare, acesta aduce din subconstient in prezent un moment prost din viata. Astfel se genereaza indarjire, teama si chiar obsesie.

Obsesia ca trebuie ceva, orice, dar TREBUIE, genereaza in om analiza, sinteza, desfacerea firului in 7. In momentul in care un om analizeaza apare si neincrederea. Neincrederea genereaza ambiguitate.

Abiguitatea genereaza dilema si dilema genereaza confuzie.

Atunci cand esti confuz stai pe loc, nu avansezi in viata si ai o stare de nesiguranta, care iti daruieste teama. Ce faci atunci? Fii egoist(a)!

Ce se intampla afara in viata ta sociala:

Presiunea sociala genereaza in tine un conflict interior. Acest conflict interior poate fi constient sau nu. In momentul conflictului interior apare dilema si apoi confuzia.

Cand esti in modul de functionare: ,,Totul sau nimic!” conflictul tau interior este foarte mare si de obicei faci numai alegeri proaste, deoarece esti in confuzie.

Iata, pe scurt, cum se formeaza acest conflict interior: Ai avut pierderi mari in viata, o educatie care nu admitea compromisul si totul era foarte drastic, atunci in interiorul tau este prezent acest conflict, care, repet, poate fi constient sau nu.

Fii egoist(a)!!! Cum?

  • Dezvolta-te in mod prioritar pe TINE. Fa ceva anume, pentru ca ei sa te aleaga pe tine si nu tu pe ei (oricare ar fi acesti ei, lumea, jobul, partenerul, orice)
  • Elimina ambiguitatile, astfel elimini dilema, ai intotdeauna 3 variante!!!
  • Renunta la notiunea de egalitate! Egalitatea genereaza dilema, ambiguitate, ura, frustrare, agresivitate. Gandeste logic: Cum pot fi 2 oameni egali?!!??!!
  • Fi cea mai buna varianta a ta, MEREU!
  • Orice alegere in viata se face cu ajutorul discriminarii! Gandeste!!! Cum alegi dintre 2 lucruri? Discriminand unul dintre ele.

Deci? Cum esti ales / aleasa tu? Este mai simplu asa!

  • Exagereaza cu ceva, orice!
  • Iesi in evidenta! Ar fi bine prin talentele si veleitatile tale.
  • Nu fi modest(a)!

Tot inainte cu succes!!!

Despre romeopopescu

numerology, trainer.
Acest articol a fost publicat în Destinatia, Drumul, Drumul, Destinatia, Scopul, Sensul, Numerologie, Scopul. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s