Consultatii numerologice

Iti doresti o viata frumoasa?

Iti doresti un loc de munca care sa ti se potriveasca si care sa iti placa?

Iti doresti o relatie de cuplu armonioasa?

Da! Cine nu-si doreste realizate toate lucrurile astea?

Veniti la Consultatiile numerologice individuale si puteti afla modul unic prin care puteti obtine tot ce va doriti de la viata.

Consultatiile au loc numai prin Telefon sau apel audio WhatsApp pe baza unei programari. Programarile le puteti face prin e-mail: office.romeopopescu@gmail.com

Atentie! Numerologia, inainte de toate, este o stiinta, NU o „metoda de ghicit”! Este asemenea Matematicii si Fizicii, insa un pic altfel. Este combinarea dintre cifre si a unor algoritmi si interpretari psihologice ale rezultatelor.

Vei vedea ca in lume, in lucrurile care ti se intampla zilnic si oamenii pe care ii ai in jurul tau NIMIC NU E INTAMPLATOR. Totul poate fi calculat numerologic. Numerologic iti poti raspunde intrebarii supreme: Cine sunt eu?

Numerologia este stiinta numerelor si iti infatiseaza valoarea simbolica a cifrelor care reprezenta o pulsiune a vietii, o anume vibratie. Este o stiinta veche precum astrologia, dar care a ramas vreme de secole o stiinta secreta la care aveau acces doar cei initiati, prima scoala numerologica fiind infiintata de Pitagora. „Semnele pe care Pitagora le utiliza pentru numere, erau simboluri hieroglifice, cu ajutorul carora el explica toate ideile privitoare la natura lucrurilor” (Porfir, anul 300 d.Hr.)

Cifrele sunt reprezentarea grafica a numerelor. Numerele ne informeaza cu precizie asupra personalitatii unei persoane si, prin aceasta, putem identifica punctele forte si punctele slabe ale acesteia si putem interveni pentru a-i influenta benefic destinul.

Astfel ajungem din nou la intrebari de genul:

• Cum poti obtine succesul in viata?

• Cu ce tip de persoana esti compatibil/a pe plan sentimental?

• Ti-ai ales profesia cea mai potrivita pentru tine?

• Ce ar trebui sa faci pentru a fi 100% fericit/a?

Si da, consultatiile numerologice pe care le ofer iti pot da raspunsul la toate aceste intrebari si la multe altele doar pe baza datei tale de nastere!

Aplicand stiinta Numelologiei poti vedea cum functioneaza un om si ce ar trebui sa faca pentru a avea o viata fericita si armonioasa. Doar o consultatie numerologica te poate ajuta sa descoperi ce talente ai, ce atu-uri poti folosi pentru a atinge un scop, un obiectiv, sa indrume si sa te ajute sa atingi acel scop.

Te poti programa prin e-mail la adresa:  office.romeopopescu@gmail.com

Numerologia poate descifra modul in care ar fi bine sa functioneze o companie, o institutie, in functie de cei care au fondat-o si de angajatii care lucreaza acolo.

Numerologia poate fi folosita si in viata de cuplu, pentru a vedea, in functie de cei doi, cum ar fi bine sa se desfasoare interactiunea dintre ei. Ce ar fi bine sa faca partenerii pentru a construi iubirea, pentru a avea o familie fericita si pentru a putea avea copii frumosi, sanatosi si reusiti.

Altfel spus, numerologia iti dezvaluie trasaturile tale native, pe care cu siguranta nu le cunosti, si iti spune cum sa actionezi in concordanta cu aceste trasaturi native pentru a-ti imbunatati in mod spectaculos viata atat pe cea personala cat si pe cea profesionala.

Asadar, daca doresti sa afli TOTUL:

– despre tine,

– despre cum iti poti urma drumul in viata fara sa te abati pe cai complicate,

– despre viata ta de cuplu,

– despre viata ta profesionala,

– despre felul de a fi al celor care te inconjoara si cum sa fi in armonie cu ei

– despre felul in care poti colabora mai bine cu colegii de serviciu

– despre cum poti avansa in cariera si ce cariera ti se potriveste

– despre cum iti poti alege colaboratorii

– despre cum poti afla ziua potrivita pentru semnarea unui contract bun

si multe altele!

Nu uitati: Consultatiile au loc numai prin Telefon sau apel audio WhatsApp pe baza unei programari. Programarile le puteti face prin e-mail la adresa:  office.romeopopescu@gmail.com